lichina Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Ljudi,Imam veliki problem. Igram dvadesetu sezonu, poceo sam kao neku karijeru, da ne davim... I, desi mi se to da mi igra u roku od bukvalno tri odjednom uspori do granice neigrivosti. Zapravo, ne igra, vec ucitavanje, obrada rezultata i slicno. Brzina meca je ostala ista. Ako je neko, bilo ko imao slican neki problem, i resio ga, to resenje bi mi zlata znacilo. Imam isti kompjuter sve vreme, a jedino sto mislim da bi mogao da bude problem jeste to sto sam dodao neke lige, ali sam ih i sklonio. Kada pocnem novu igru, brzina je opet kao sto treba. Pokusavao sam i sa skidanjem grafickih dodataka, ali ne ide. Brzina igre (ove karijere) mi je na 4 i po zvezdice, a opet... Ima li iko ideju, molim vas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoSeOpusti Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Meni se desava nesto slicno. Nova igra mi ucita normalno, ali 2 stara save-a mi se ucitavaju jako sporo. Bez preterivanja, 15ak min je potrebno, da ucita save, koci tokom matcha, i ucitavanja. Inace, nemam resenje problema ali bih bio zahvalan ako neko zna resenje. Jako mi bedak da igram novi save, jer sam za tih 6 sezona uradio dosta u klubu. Sve je pocelo da se desava kada je moj buraz seo za komp... Ne znam sta je radio.. Help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Sto duze igrate sejv to ce se igra vise usporavati. Nema veze sa vasim kompom nego do velicine samog sejva ( promjena, broja igraca i ostalih picki materina sto usporavaju igru). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Sto duze igrate sejv to ce se igra vise usporavati. Nema veze sa vasim kompom nego do velicine samog sejva ( promjena, broja igraca i ostalih picki materina sto usporavaju igru). HAHAHAHAHAHA,Ling se upristojio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts