prodo Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 @ kempesigranje prijateljskih utakmica za alžir ga neće ograničiti u tome da kasnije prihvati francuski poziv. postaje ovisan o jednoj državi tek nakon što odigra 1 službenu utakmicu za tu zemlju, a ti mu ne možeš reći da odbije službeni poziv nego samo da odbije poziv za prijateljsku tako da si u tom slučaju nemoćan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kempes™ Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 E super, hvala, bar sad znam kako to funkcionira sa pozivima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 pogotovo ako je po defaultu (na početku igre) raspoređen u alžirsku reprezentaciju...onda ga jedino može spriječit da odigra službenu za njih neka duža ozljeda nakon koje će idući poziv dobiti od francuske prije nego od alžira (pod pretpostavkom da mu u profilu ne piše preferencija za nijednu od ovih država-da je indiferentan) ali to se u praksi ne događa koliko sam vidio (vodio sam 3-4 reprezentacije na fm13 i nikad nisam imao priliku na taj način ugrabiti ili izgubiti nekog igrača). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts