Mikrofonija Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Evo link. Skupilo se 100 kometara i da. Ima puno, puno gorih od ovih. https://www.facebook.com/fm2O13/posts/536873706368680 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 I remember back in 2009 edition you could talk to the FA and get games postponed Ovo recimo nije loše. Option to retire numbers Ili ovo.. i da se navede razlog. Elem za sada sigurna inovacija u FM 14 su dva nova jezika. Portugalsko Brazilski i Grčki. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 što ne stave hrvatski mislim da dosta hrvata i srba te bosanaca(nemoraju hrvatski mogu i srpski glavno da mi razumijemo) jebala ih grčka tamo nitko para nema da si kupi igru 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Koji god da dodaju -Hrvatski-Srpski-Bosanski Svejedno,ali mislim da ce Hrvatski najbrze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Neće to nikad dodati, uvjeren sam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Aj bar neka dodatna korist od FM-a, poboljšanje engleskog. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 ma ja kada me tamo zaposle odma hrvatski ubacujem nemate brige 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Neće to nikad dodati, uvjeren sam. Za našeg života neće. Nikad se ne zna za 200 ili 300 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 trebaju dodati opciju da se moze potplatiti sudija i da se utakmice mogu prodavati i kupovati 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Što se tiče jezika to bi moglo da se izvede kada bi svaki ozbiljan forum sa Balkana (a knjiga je spala na 3 slova) dao 10-15 članova sa dobrim poznavanjem engleskog i same igrice i da oni rade celu godinu na izradi osnove. Posle je lako prilagođavati za dalje.Što se tiče srpskog/bosanskog/hrvatskog to bi moglo paralelno da se radi kada bi mi prevodili po segmentima i delili međusobno prevode da se prilagode lokalnim tržištima (mi damo naš prevod CM-u da ga prilagode na hrvatski, oni nama da prilagodimo na srpski...).Ako ima zainteresovanih da pokuša ovaj težak ali ne i nemoguć zadatak mogu da kontaktiram ljude iz SI-a i da ih pitam koliko je to teško za izvesti. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Preko ljeta da probamo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 trebaju dodati opciju da se moze potplatiti sudija i da se utakmice mogu prodavati i kupovati Fm je fairplay Tako da od toga nista Kad bi makar uveli da imam na nesto platu da potrosim, ehhh A sto se tice srpskog jezika, uff .. Skipper, ako ti nije tesko, ti pitaj ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Što se tiče jezika to bi moglo da se izvede kada bi svaki ozbiljan forum sa Balkana (a knjiga je spala na 3 slova) dao 10-15 članova sa dobrim poznavanjem engleskog i same igrice i da oni rade celu godinu na izradi osnove. Posle je lako prilagođavati za dalje.Što se tiče srpskog/bosanskog/hrvatskog to bi moglo paralelno da se radi kada bi mi prevodili po segmentima i delili međusobno prevode da se prilagode lokalnim tržištima (mi damo naš prevod CM-u da ga prilagode na hrvatski, oni nama da prilagodimo na srpski...).Ako ima zainteresovanih da pokuša ovaj težak ali ne i nemoguć zadatak mogu da kontaktiram ljude iz SI-a i da ih pitam koliko je to teško za izvesti. Ja sam za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 i ja sam za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 Ja vas podrzavam, buduci da tu bas ne mogu pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 bilo bi to odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 i ja sam zaTakođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 evo ga http://www.2shared.c...hR6rQ/aaa.html? Odoh ovo isprobat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Gdje da promjenim rezoluciju da mogu igrati u window mode ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Preferences-window mode & resolution- windowed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 ili alt+enter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 (edited) Problem je u tome što je opciju wondow mode nemoguće aktivirati(blijeda je), a rečeno mi je da treba promijeniti rezoluciju. Gdje se to radi? ili alt+enterTo je isto kao da koristim tipku windows, patnja komjutera. Edited May 26, 2013 by Bili Tić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 ako imaš win7 na desktopu deski klik miša screen resolution, ako ne isto kad klikneš desni klik miša bi tamo negdi tribalo bit u personalize ili preferencis ili tako nešto... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radisa2013 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 P.S. Izvinjavam se ako je ovo off topic ali imam jedno pitanje za iskusne menadzere:Koliko je vazno posecivati konferencije za novinare? Da li je bolje slati asistenta ili ici licno, kao i u kojim situacijama je najbolje posecivati konferencije. Pretpostavljam pred vaznije meceve....Molim za odgovore i par utisaka u vezi ovog pitanja...Konferencije smaraju uzasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Kojom taktikom se sluzis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts