Marco Reus Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Eii jel moze isto kao u proslom fm-u na jednom account-u da igra vise igraca ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hole Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Moze tebra, isto pitanje postavljeno vise puta. U tom slucaju, samo jedan od vas moze da bude "online" na steamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Dali ima mozda neko acc za steam da mi da treba mi samo za offline igru znaci necu biti online na steamu...ovo sto su gore pisali to me zanima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bong Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Amo komentare na ovo, poslije izvedenog kornera Sansovini zabija u donji kut- no sudac svira ponovni korner, o golu ni rijeci?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Gol je bio. Definitivno bag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Jedan od zescih bugova koje sam ja vidio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bong Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Da, sreca pa me nije kostao pobjede, tuzio bih SI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Otkad igram manager,ovo je najgore napravljen Match Engine,jednostavno za opisati - UŽAS! Prošli update nam je dobio kao poboljšana igra protivnika u match enginu i vidi se to,kada moj igrač gurne loptu između dvojice protivnika u 50% slučajeva njihov zaustavi,ali kada oni gurnu loptu moje dvije budaletine gledaju u loptu ko tele u šarena vrata... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 U jednu ruku loša, u drugu dobra stvar je to što spominješ. Prije si hladno mogao ostvariti dominaciju, šetnju kroz takmičenja sad ipak treba mnogo truda, rada i odličnih odluka u pravo vrijeme. Bliže su realnosti, što mi se sviđa. To što smo mi navikli na dominaciju istog trenutka kada sjednemo na klupu, pa sad se teško navikavamo, to je druga knjiga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Oke je sve to, ja to podržavam, ali ako ne možeš da proturiš između igrača loptu i da dospeš do šesnaesterca, kako onda oni mogu tako olako da prođu moje igrače, koji se kao nešto izvrnu on proleti ili asistira ili daje gol?Imao sam priliku da igram protiv Barce, tj. Messia, jednostavno prolazi kroz odbranu kao od šale, je l' to realno da iz deset napada on tako prođe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Možda i je. Meni su prema Vidi ubacivali u prostor stalno (12 marking,9 comp i 9 cont),što je očito da će sve prolaziti kada igram na press more. Snađite se ljudi,kao što sam ja,ubacio Vidu na zadnjeg veznog i od tada sve ide lijepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Slicnu sam i ja imao situaciju evo bas s Vidom. Neki je obicaj ovog FM-a da branici sa slabim mentalitetom lose obavljaju svoj posao, cesto ispadaju u 1-2 passes situaciji i slicno. Ja sam u svojem slucaju Vidu prebacio na beka i tamo igra fantasticno.Jedna stvar koja mi se jako sviđa i sto je bitno poboljsanje je da bekovi sad puno bolje pridonose napadu, nerijetko pritom zabivsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 U jednu ruku loša, u drugu dobra stvar je to što spominješ. Prije si hladno mogao ostvariti dominaciju, šetnju kroz takmičenja sad ipak treba mnogo truda, rada i odličnih odluka u pravo vrijeme. Bliže su realnosti, što mi se sviđa. To što smo mi navikli na dominaciju istog trenutka kada sjednemo na klupu, pa sad se teško navikavamo, to je druga knjiga. Nema to veze sa realnošću,i ja volim što je malo teže,ali ovdje je riječ o Match Enginu koji ne valja nikako,a to da je sam FM teži to mi se sviđa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Po meni ovo najbolji Match Engine do sada ikada...puno bolji u odnosu na dva prošla FM-a. i da, dosta je realniji Match Engine, bar sa,ja do sada stekao takav dojam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Dumančić Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 pozz ekipa! nadam se da ne pisem na pogrsnom mjesti.ja igram managera od 2005, ali uvjek uvjek pirat. i sad me ubi ovo cekanje, nikako da ga izbace..i ugl odlucio sam se (mi) kupiti original, skupilo se nas 3 koji bi kupili, sad me zanima, kako to ide, i dali je moguce da jednom kupovinom igre igramo nas 3, tj da svako sebi instalira na komp i igra, nikad nismo igrali online niti nas to zanima, dakle iskljucivo off.dali mi moze tko pomoci?hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Igrate preko istog Steam accounta i uvijek dvojica moraju biti u offline modu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Dumančić Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 (edited) jel ima negdje neki opis kako sta!? to se preko intreneta kupuje igra ili?mi smo mislili otici u neku trg kupiti (media markt ili emezzeta) cd i samo inst. nisam upoznat s tim oem igricama.ma biti cemo mi svi off hhhhhhh Edited December 5, 2012 by Darko Dumančić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Kolko je meni poznato, prek jednog koda mogu igrati samo 2 igraca, jedan u offline modu a drugi u online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 (edited) Evo vec 5 tjedana otkad ljubomorno citam rubrike "karijera" i "kako vam ide".Sve je tu samo managera nema. Edited December 7, 2012 by Bili tić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Ima ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Ne sipaj ironiju. Nema managera za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Tako već da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Bas si jako sarkastican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 A ti polako pocinjes da smaras. Ako ti se igra FM, kupi ga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Duznost vam je da reklamirate original, sto je normalno.Ja ovim postom nisam rekao nista protiv originala. Moze se to visestruku protumaciti. Mozda nemam para, mozda zivim na planini mi je prvi cd-shop udaljen 1000 km, mozda nisam uspio naci jeftiog prodavaca na internetu, 1000000 mozda. Nista vrijedno vase ironije. Ne morate citati ni komentirati to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts