Tuljan-P Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 (edited) P.S. Izvinjavam se ako je ovo off topic ali imam jedno pitanje za iskusne menadzere:Koliko je vazno posecivati konferencije za novinare? Da li je bolje slati asistenta ili ici licno, kao i u kojim situacijama je najbolje posecivati konferencije. Pretpostavljam pred vaznije meceve....Molim za odgovore i par utisaka u vezi ovog pitanja...Konferencije smaraju uzasno... Ja saljem asistenta na sve press konferencije i do sad nisam uocio nikakvu razliku, isao ja ili on. Edited June 5, 2013 by Tuljan-P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radisa2013 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ja saljem asistenta na sve press konferencije i do sad nisam uocio nikakvu razliku, isao ja ili on.Hvala na odgovoru pono...Nisam ni ja video razliku jer posecivao ili ne konferencije, dobio sam otkaz u Partizanu, dosao neki privatnik i kupio klub, a mene i Gjurica najurili....ludilo....bio sam treci na tabeli kada se to desilo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 (edited) Posecuj nekad, pred vazne utakmice da bi se moral kod igraca popravio btw. prikljuci se i u ostalim segmentima igre Edited June 5, 2013 by Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Velika nedoumica. Ostavio sam save da se odloži do kraja prve sezone (1.6), učitao par najboljih liga i sad biram klub. Inter je završio 2. u ligi + preuzeo ih je Portugalski biznimen Machado.. Vuče me sve u Inter, ali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Uzmi Inter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 http://i.imgur.com/eNVg37k.png Jos jedan dokaz koliko je team talk bitan! Na HT sam gubio 2 0 a dobio 2 5 ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Da li se secate FM12 i njegovog fast save game ? Tj kad namestite da sejva na svakih mesec dana, sejva za 2 sec. Da li bi to moglo i za 2014, to je po meni od velikog znacaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 šta je bolje za mlade igrače do 20 godina, da igraju u u18 momčadi ili da idu na posudbu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 ovisi kakve uvjete za treninge imaju...ako imas slabije uvjete onda salji na posudbu negdje gdje ce igrat za prvi tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ako igraju ligu sampiona za mlade (new generation), ja ti preporucujem da ih zadrzis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Ja to gledam ovako...Igrača treba držati u svom klubu sve dok ne procijeniš da je skoro spreman ući u prvi tim. Tu ga se može držati pod kvalitetnim tutoringom, učiti određenim PPM-ovima bitnim za stil kojim igraš, forsirati uloga koju će u buduće imati u ekipi. Kad sve to prođe, to je već neka dvadeseta godina onda ako ima mjesta da dobije petnaestak utakmica po sezoni ubaci ga u prvi tim, ako iz nekog razloga nema (na njegovoj poziciji igra par kvalitetnih igrača, imaš legendu tima tu kojeg čekaš da se oprosti i ne možeš ga tek tako šikantirati) šalješ ga na posudbu u tim u kojem će igrati redovno. Kvaliteta tima nije bitna, bitan je broj utakmica koje će dobiti i to radiš dok mu se ne oslobodi mjesto u ekipi. Sa 22, 23 godine već možeš vidjeti kakav će igrač postati, dovoljno kvalitetan da ga zadržiš ili pak da ga prodaš i zaradiš nešto na njemu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Ono vrijeme kad ne možeš spojiti dva dana a da igraš jedan save.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Jedna zanimljivost, kada igrač prihvati kaznu kada loše odigra tekmu, podigne mu se determination ili work rate.. Kada ne prihvait, ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Jedna zanimljivost, kada igrač prihvati kaznu kada loše odigra tekmu, podigne mu se determination ili work rate.. Kada ne prihvait, ništa.Nekada prihvati bez komentara. Isto se nista ne desi. To su implemetirali u FM11 ako se dobro sjecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fico21 Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Pozdrav jel postoji kakav update sa ljetnim transferima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Imas na drugim forumima. Predlazem Transfer update by pr0 jer ima uradjeno i sa promjenjenim ocjenama, i bez toga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 jel mi tko moze detaljno napisati i opisati sta i kako da uradim kad kupim fm igricu...molio bih lijepo..pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Imas ovdje.http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12396-kako-aktivirati-steam-key/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Može li mi netko naći link za transfer update ljetni, ali gdje su sređene i ocjene, i još neke stvari...negdje sam vidio, ali zaboravio gdje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Imaš onaj sa FM Base, Marshal ako se ne varam, ali tamo su ti recimo Halilović i Jedvaj u Tottenhamu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 haha pa što će mi to kada nije točno...iako mislim da sam i ovaj vidio na FM Baseu, idem bacit pogled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 http://i.imgur.com/GcLlgY1.png Zadnji put FM pokrenut prije više od dva mjeseca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Da li mozda ima veze sa offline modom ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Ma ne, nego se sam sebi čudim kako sam toliko bez FMa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts