Dino151 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Uzimam malo stanku igranja FM-a... Jednostavno kada dođu loši rezultati u uvidim nemoć na terenu, ništa, jednostano nemam volje nastaviti. Kada mi se bude dalo odlazitit na presice, stavljati sam posebne treninge itd, onda nastavljam dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Hmmm, da li da nastavim save sa Vitesseom ili Unitedom? pridruzi se ti nama u online takicenjima to ti je najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Nope. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Momci u dilemi sam.Da li da igram sa ili bez apdejta 13.3.0 ? Jer mi je sa apdejtom nekako drugačije (negativno),jedino što mi neće biti januarski transferi ako budem igrao bez apdejta? Šta predlažete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ja uvek predlazem da se igra sa najnovijim pecom, jer ima manje bugova od prethodnih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 (edited) Jel se samo meni događa da svaka duga lopta sa centra ili protivnicke polovice u moj sesnaesterac (oko penala) gotovo uvijek zavrsi na glavi protivnickog napadaca a time, zbog plivanja golmana, u golu?Btw. to mi se pocelo događati od izlaska novog patcha. Edited March 28, 2013 by Tuljan-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Jel se samo meni događa da svaka duga lopta sa centra ili protivnicke polovice u moj sesnaesterac (oko penala) gotovo uvijek zavrsi na glavi protivnickog napadaca a time, zbog plivanja golmana, u golu?Btw. to mi se pocelo događati od izlaska novog patcha. ja sam tako na proslom patchu redovito primo golove.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogometaš11 Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Evo da se i ja oglasim ovdje, jučer navečer sam dobio novi FM 13. Polako sam pregledavao sve novitete, poboljšanja, bugove. Nisam primjetio neke velike bugove, ali sam i jako zadovoljan samom igrom kao i ostatak foruma. Malo mi je bilo glupo što su skoro svaki drugi tjedan izbacivali novi patch (update), ali to je s vremenom riješeno. Sve u svemu, bolji nego 12. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Evo da se i ja oglasim ovdje, jučer navečer sam dobio novi FM 13. Polako sam pregledavao sve novitete, poboljšanja, bugove. Nisam primjetio neke velike bugove, ali sam i jako zadovoljan samom igrom kao i ostatak foruma. Malo mi je bilo glupo što su skoro svaki drugi tjedan izbacivali novi patch (update), ali to je s vremenom riješeno. Sve u svemu, bolji nego 12. Polako. Bugovi tek dolaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogometaš11 Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Nadam se da ih neće biti previše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 može li mi netko ukratko objasniti ovaj raspored na meni-u? Football Manager ClassicChallengeVersus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 http://www.fm-balkan.com/forum/forum/651-tutorijali/ ovdje možeš sve naći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Može li mi neko ko ima brz komp. napravit save sa 1. i 2. Francuskom ligom nakon jedne sezone? Da bude 30.06.2013. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Aman da neko hoce igrati sa Monacom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 A neda mu se igrat 2. Liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Gruhni holiday , isključi transfere, otiđi negdje, vrati se i igraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Bi ja ali će mi se komp restartirat od tolikog posla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Hoćeš li sa transferima ili bez ? I koliki database... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Database large, ni pod razno huge. Kako misliš sa ili bez transfera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Da uključim da transfere u prvom prijelaznom roku ili ne..na ljeto, kad tek dođeš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 (edited) Onda stavi ne. Da se počme trgovat kad ja budem počima Edited May 11, 2013 by Mikrofonija™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Ok. Moram ići oko 12 pa neće završiti dotad. Je li ti kasno nekad popodne da to obavim... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 (edited) ma nije samo reci kad otprilike. Edited May 11, 2013 by Mikrofonija™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Najdalje do 5. Napomeni mi u PM da ne zaboravim kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 ok. hvala ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts