Tuljan-P Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Također mi se pocelo događati to da kad vec trebam potvrdit posudbu igraca u drugi klub oni otkazu jer nisu uspjeli izdvojiti dovoljno novaca za posudbu... Kak su uopce onda mogli poslati ponudu? Dafuq... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Također mi se pocelo događati to da kad vec trebam potvrdit posudbu igraca u drugi klub oni otkazu jer nisu uspjeli izdvojiti dovoljno novaca za posudbu... Kak su uopce onda mogli poslati ponudu? Dafuq... ista stvar kod mene pošalju mi loan ponude i na kraju nemaju dovoljno para za transfer i sjebu me...ili je još gore kada 4 kluba pošalju loan ponudu i on prihvati od onoga što nema para i onda zajebe ova 3 ostala koja bi možda imala para -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 S obzirom da više neće biti sređivanja ME ovo će biti žalosno igrat...99% krilnih igrača koji imaju acceleration ili pace do 14 pretrče moje bekove, blago rečeno kao Messi i ubace loptu tako precizno svaki put na njihovog napadača koji kur*** pogodi moj gol sa 12cm udaljenosti...ali svaki je**** put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 ovaj zadnji patch je govno opet su sjebali gostujuće utakmice namučiš se da bi ih dobio i penala bude ko u priči. svaki ubac iz dalekih slobodnjaka gol samo bezveze diraju trebali su ostaviti onaj. ajde barem su online složili kako treba ne izbacuje više... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedjo Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Imam jedno pitanje, nisam znao gde da postavim pa cu ovde...Ja trenutno igram FM 12 i dalje, ali me zanima da li vam se desavalo da Srbija organizuje evropsko prvenstvo, i da li ja mogu ikako konkurisati za odrzavanje finala lige sampiona ili lige evrope, jer vidim da su u uzem izboru za domacina finala lige evrope Filip II arena u Skoplju, itd. itd. I da li vam drzava nadogradi stadion ako se evropsko/svetsko prvenstvo igra u vasoj zemlji...Takodje, desava li vam se, i kada otprilike, da Srbija ili drzave iz regiona udju u EU.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 evo ovdje možeš da pitaš to pa će ti netko odgovoriti http://www.fm-balkan.com/forum/topic/12135-zanima-me-treba-mi-pomoc/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedjo Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Ne treba meni pomoc, nego vidim da je ovo neka generalna diskusija, pa sam zeleo da cujem vasa iskustva oko toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Vidim da se mnogi u onoj zaključanoj temi žale na GENERETING MATCH REPORT.. To se meni ne pojavljuje od početka igre jer sam uradio po onom tutorijalu za ubrzanje igre.. mada mi svejedno lap top dobar, nebi se primetila razlika, ali tog GENERETING MATCH REPORT-a nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 To se rješilo prije par patcheve.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Ma da.. verovatno.. ali nisam znao za to.. sobzirom da kada sam dobio fm video sam da mi se to pojavljuje i nerviralo me je.. onda sam na onom tutorijalu stavio na SOFTWER pa mi se nije pojavljivalo više.. nisam znao da su i ovako ispravili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Vidite ljudi, jeste li ikada kada vodite malo jaču ekipu i izaberete Sunday league manager kao 'Past exp' i onda svaki team talk bude nebitan, igrači me ne slušaju i loše reagiraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Probaj sa passionative (?), strastveno.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 tada uopće nema reakcije, ali opet bolje mi je to nego bilo što drugo... pod ovim nema reakcije mislim da se ne promjeni ništa -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Kad si preuzeo klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 počeo save Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Pa moras malo da sacekas, ne reaguju igraci odmah na team talk. Mora da prodje neki period, vodi prijateljske utakmice, nemoj asistent da ti vodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Pa moras malo da sacekas, ne reaguju igraci odmah na team talk. Mora da prodje neki period, vodi prijateljske utakmice, nemoj asistent da ti vodi. igrali smo 4, tri ja sam vodio...ali nadam se da će kako vrijeme bude odmicalo sve doći na svoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Koji je klub u pitanju? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Možda budem pisao karijeru pa ne bih htio otkriti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Hmmm, da li da nastavim save sa Vitesseom ili Unitedom? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 United, da nastavis save ili da krenes novi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Nastavim, ali nisam mnogo igrao, mozda mjesec dana. Jos su uvijek prijateljske utakmice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Pa onda bolje kreni na novom pecu novu igru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Krenut je na 13.3.0 patcu, ali mi zao napustiti Vitesse, imam solidan tim i mogao bi sljedece, 2017/2018 sezone da budem ozbiljna prijetnja i u LS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Pa onda igraj sa Viteseom dok ne osvojis LS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts