Ling^2 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Zasto se to meni ne desava? Uvijek odigram savrseno. A bas bi volio jednom da me uhvati neka kriza i da se cupam za kosu i za opstanak u ligi. Ali avaj, kakve sam srece, i da uzmem fenjerasa, uveo bi ga u Evropu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Meni je sve dobro zasada u offlineu,ali versus mi izgleda barem duplo lošije napravljen nego offline,nekako igrači bolesno daju lopte,ne funkcionira sve kako treba,jeli netko primjetio što i ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Želim igrača dovesti,cijena je previsoka,kako je smanjiti,da on želi na TL zbog mog zanimanja za njega.. Postao sam mu najdraža osoba,što sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Želim igrača dovesti,cijena je previsoka,kako je smanjiti,da on želi na TL zbog mog zanimanja za njega.. Postao sam mu najdraža osoba,što sad?Stalno nudi pare ali ponudu koja nije dovoljna da je oni odbijaju objavi interes pa zatim reci da on u tom klubu propada i da treba preci u drugi samo konstantno narusavaj tako i trebao bi postati nezadovoljan malo po malo ili se sprijatelji sa managerom...Ja sam uspio ovako 3-4 igraca dovesti.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Evo uspio sam,ne znam kako .. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeraSrb Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Da li je neko od vas uploadovao neki gol na YT preko Fm2013?Ja sam upravo uploadovao i kvalitet je ocajan , 360p a nisam imao opciju da bude veci... Moje pitanje je , je l` je moguce odrediti kvalitet snimka ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Imaš u opcijama da podesiš kvalitet, mislim u FM-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeraSrb Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 jel ima ko da ubacim transfere? i dal ce mi se sta mjenjatu sejvu s kojim sam stao nakratko ako ubacim transfere te? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubravko-zg Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 pozz ljudi ne znam kako da ubacim ove slike iz igre na forum,nisam to nikad radio,ako i netko moze pomoci bio bi zahvalan jako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 1. Dok si u igrici, ALT+F9, odeš u My Doc - SI - FM 13 - Screenshots. Tu ćeš naći željenu sliku.2. Uploaduješ slike na jedan od siteova specifiranih za to. ( dodaj.rs, imageschack)3. Kopiraš "kod za forum" ( to ti je na dodaj.rs) i zalijepiš nam ovdje. Može i URL link, ali onda moraš kliknuti na ovu ikonicu "slike" iznad prozora za kucanje ( u redu gdje stoje oznake za BOLD, ITALIC...) te tu ubaciti taj link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Evo imaš TUT kako bi postavio željenu sliku.http://www.fm-balkan...o-postaviti-ss/ Ako želiš kada postaviš sliku da ti otvara brzo onda verovatno nećeš koristiti "imageshack" jer je to najgori upload image koji postoji trenutno, prespor je.http://www.dodaj.rs/http://imgur.com/http://beta.photobucket.com/ To su neki od najboljih i najbržih. Sve što ti nije jasno možeš lično mene kontaktirati putem privatne poruke i ja ću ti sve objasniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubravko-zg Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 hvala vam na pomoći.....probat cu cim dodjem doma iza vikenda,kad pokrenem save....da se malo pohvalim s mojim uspjesima u prvoj sezoni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advanced forward Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 (edited) pozdrav svima iz tehničkih razloga me nije bilo skoro 2,5 mjeseca...jbg.posao me sprijecio kupio sam fm2013 pred novu godinu,malo se sad izivljavam u premier league nad konkurencijom.... Edited February 1, 2013 by advanced forward Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 http://www.dodaj.rs/f/1y/uR/1el4t85D/vanja-gluvacevic-news-in.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Smanji mu cijenu i to je to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Znam ja do cega je, samo mi je zanimljivo i prvi put ovo vidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 http://www.dodaj.rs/f/1y/uR/1el4t85D/vanja-gluvacevic-news-in.pngMeni se cesto desava ovo ali odem na conversation i kazem mu da je potcijenio svoju vrijednost i smiri se,pa ga ponudim za manju sumu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 To sam i ja uradio. Sada ga ne mogu da prodam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Moram priznati da prvi put ovo viđam. Obicno kad ja osobno nudim igraca trazim oko duplo vecu cifru vrijednosti igraca (npr. ako igrac vrijedi €10 mil. ja trazim 20-tak...), dok u ostalim slucajevima jednostavno dam direktoru da proda igraca (sell by value).Kolka je vrijednost igraca i koliko si trazio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 7.5 milona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Jeste primjetili ponovo kako je teže prodati igrača,još više na novom patchu.. Ne pomaže ni ta unwanted lista.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Jeste primjetili ponovo kako je teže prodati igrača,još više na novom patchu.. Ne pomaže ni ta unwanted lista..Heh ja nisam nikog ni prodavao pa nisam imao iskustva da vidim to, poceo maloprije save sa Rubin Kazan,dovedem Peruzzi na posudbu sa mogucnoscu otkupa od samo 2,5 mil,admir mehmedi ono future fee za 7 mil i fierra za 3 mil sto mi se cini pravo lagano sto se transfera tice bar meni ali odigram 6 utakmica 3 pobjede i 3 nerijesene i prokleti crash dump a nisam spasio....*ebo sam i igru i sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Jeste primjetili ponovo kako je teže prodati igrača,još više na novom patchu.. Ne pomaže ni ta unwanted lista..Koliko imas ucitanih liga? Ako imas samo jednu moguce je da je do toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts