tkrmak Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 a koja je razlika izmedju online i offline igranja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Posto u online dio rijetki zalaze, da pitam ovdje. Je li netko zainteresiran za online versus mec ? Kontroliram Hajduk, 4. sezona. Mada, nije problem, dogovorit cemo se oko timova, mozemo bilo koga uzeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Sada sam slučajno naletio na Ivicu Olića u igri i dobro se nasmijao. Liku su stavili Finishing 8 što po nekoj logici znači da taj gol neće pogodit kamoli zabiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Pa i nije tako baš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 On jes brz i sve,ali dat čovjeku od 30+ godina finishing 8 i to je napadač,nisam doslovno mislio da neće zabiti,ali nema logike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 A koliko Olic zasluzuje Finishinga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 ne znam,ali sigurno ne zaslužuje toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Ako ne znas koliko zasluzuje, kako znas onda da ne zasluzuje 8? Olic nikada nije bio finiser, sve sto je imao u svojoj karijeri je radna etika i brzina. Prije par godina bi mozda i zasluzio finishinga oko 12, u posljednje vrijeme ne moze da pogodi fudbalski teren, kamoli gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 ne može kada je u Bayernu igrao pola utakmice u sezoni,da mu se davalo prilike zabijao bi,a dok je bio u formi znao je riješiti utakmice puno puta,ne znam kakav je sada trenutno u wolfsburgu,ali u svakom slučaju zaslužuje više od 8...pa ja bi u manageru imao minimum 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Meni je on i stih 8 zabijao preko 20 golova u sezoni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 njemu je tih 8 sasvim realno jer nikad neki finišer nije bio. uvjek mu je trebalo 3-4 prilike za jedan gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 (edited) Meni je on i stih 8 zabijao preko 20 golova u sezoni. Zato sto je pokupio svaku loptu u prostor i ukrao puno lopti stoperima. Mozda ti je pucao i penale. Edited January 4, 2013 by Bili tić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Pocinje ovaj FM13, da mi ide na nerve. Ali nema veze, igram i dalje. Valjda ce nesto popraviti narednim pecevima. Najnerealniji gameplay nisam video. Uporedio bi ga sa FM07, koji sam najkrace igrao... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 gdje ste ljudine napokon i ja nabavio fm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 još jedan,bravo... inače,jest primjetili da nema više 'generating match report' kada se ide gledat rezultat utakmica i to 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 oce vise koji ptch izac...ovo nije normalno vise s bugovima, na svakoj utakmici ih ima, igraci uopce ne slušaju sto im je zadano...nedostaje mi fm12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Ja ne znam kakve vi bagove imate, ali ja sam veoma zadovoljan sa dosadašnjim petčevima, dosta je poboljšana igra i apsolutno sam zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 ma kad pogledas naspram fm12 match engine ovo je velika nula...neznam za tebe al evo mene si desilo da protivnik izvodi aut na sredini terena, onda recimo 10 pobjeda zaredom imas i onda 10 nemas dosta ima gluposti stvarno...99% slobodnjaka blizu centra kad se nabaci je gol.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Ja stvarno tih problemam nemam. Čak i nemam problema sa krilnih pozicija da primam golove, vidim da se dosta njih žalilo na to ranije, ne znam kako im je sada.. Kao što rekoh, ja sam veoma zadovoljan sa ovim dodacim do sada i ne žalim se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 I ja isto nemam problem sa nikakvim bugovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 (edited) ima dosta problema...ne kuzim kako Dinamo ne moze dobit klub sa Malte, i to za sve vece klubove vrijedi protiv slabih...ja iskreno nikoga nisam jos posteno razvalio u ovom Fm...dok u fm12 je bilo dosta realniji match engine kad se sjetim da sam s Portom razvaljivo protivnike u fm12 u portugalskoj ligi...dok ovdje sad nije tako Edited January 20, 2013 by Hugo Boss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 ima dosta problema...ne kuzim kako Dinamo ne moze dobit klub sa Malte, i to za sve vece klubove vrijedi protiv slabih...ja iskreno nikoga nisam jos posteno razvalio u ovom Fm...dok u fm12 je bilo dosta realniji match engine kad se sjetim da sam s Portom razvaljivo protivnike u fm12 u portugalskoj ligi...dok ovdje sad nije tako to je do tebe, ne do fm-a i ME-a. prošli fm je bio lakši, ovaj je dosta realniji. ja razvaljujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Ja sam imao dosta problema što se tiče prve sezone, rezultati su bili osrednji. Kada je nastupila druga sezona, doveo sam par ključnih igrača samim tim sam i drugu taktiku odradio i jednostavno sve klizi kao mače niz oluk. Moraš da dovedeš pravog igrača, moraš da ubodeš pravu taktiku, kako kući tako i u gostima i nećeš imati nikakvih problema.Samo znaj, ako igraš previše napadački, to na ovom FM-u neće da ti prođe najbolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 U ovom FM-u zaista ništa ti neče biti podarjeno na ruke, sve, ajde recimo 99.8% posto uspeha moraš si sam zaslužiti; sreča dolazi retko. Ma i da imaš dobru taktiku, dobre igrače... ali da recimo imaš na poluvremenu samo jednog nervoznog igrača, to ti je kao šibica, koja zapali celu kutiju, ako ne reagiraš u pravo vreme. Ili jedan pogrešam odgovor na press konferenciji... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 U ovom FM-u zaista ništa ti neče biti podarjeno na ruke, sve, ajde recimo 99.8% posto uspeha moraš si sam zaslužiti; sreča dolazi retko. Ma i da imaš dobru taktiku, dobre igrače... ali da recimo imaš na poluvremenu samo jednog nervoznog igrača, to ti je kao šibica, koja zapali celu kutiju, ako ne reagiraš u pravo vreme. Ili jedan pogrešam odgovor na press konferenciji... u ovom fm-u kao u nijednom prije naglasak je na detaljima. kao i u stvarnosti ti detalji čini razliku između uspjeha ili neuspjeha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts