Madridista Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Bilom Tiću je u duši zakovano da uvijek otvori raspravu ili svađu(malo češće),a to ponekad košta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Obrazlozi cime sam otvorio raspravu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Nisi rekao ništa protiv originala, ali zato konstantno smaraš kako nemaš. Nemam ni ja druže, stalno sam na forumu i gledam druge kako pišu karijere završavaju več 5 sezona, dok ja gledam u glupost, moraš se pomiriti. Inače, došlo je vrijeme da i ja kupim original, u roku od 7 dana bih trebao kupiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Pa tvojim postom,što ti imam više objasniti flekica prvo smiri pa ga podjebaje Dino zaustavi raspravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Gdje ga podjebajem? Samo sam u drugom dijelu posta, rekao da ću nabavati original, moram da se hvalim malo. Pare su u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Duznost vam je da reklamirate original, sto je normalno.Ja ovim postom nisam rekao nista protiv originala. Moze se to visestruku protumaciti. Mozda nemam para, mozda zivim na planini mi je prvi cd-shop udaljen 1000 km, mozda nisam uspio naci jeftiog prodavaca na internetu, 1000000 mozda. Nista vrijedno vase ironije. Ne morate citati ni komentirati to.Mozda nemas para? FM nije obavezan, on je jedan vid luksuza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 (edited) Ovim cu zavrsiti svako pisanje na ovu temu.Ovo je bio jedan od onih postova koji ne traze odgovor. CIsto malo kukanja . Pa gdje drugo nego na ovom forumu. Nista vise. Uopce nisam htio da netko na to odgovori. Ali Dino jeste, cinicno. On je taj koji je poceo raspravu.Ne sumnjam da smaram s tim(mada nisam imao dojam). Sto se mene tice neka ponovi bilo tko bilo sta 100x, ne smeta mi.Ja vise necu spomenuti da nemam manager. Vjerovatno kupujem i ja original kroz koji dan.Duboke isprike svima cije su dragocjeno vrijeme i zivci potroseni na dvosekundno citanje mog posta @Ling, pare nisu u pitanju, to je bio moj oblik ironije Edited December 7, 2012 by Bili tić 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Nas sestorica smo se skupili na jednom forumu znaci i ne poznajemo se,dali po 10 km i preko neta kupili orginal,ja sam dobio key i napravio novi steam accaunt i jednom po jednom preko TW instalirao tj skidao s neta.Svi smo offline i nema nikakvih problema sve dok je i jedan online a ostalih 5 offline ne mogu nas nikako skontati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Tako'e Bole, zajebao si sistem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Tako'e Bole, zajebao si sistem Pa bolje 1 orginal na sestoricu nego nikako ipak ce oni dobiti pare ja sam ih ispostovao(jednim dijelom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Pa bolje 1 orginal na sestoricu nego nikako ipak ce oni dobiti pare ja sam ih ispostovao(jednim dijelom) Parola snadji se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Uzeo Hajduka, ostalo ce postati povijest 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Draze mi je da ti imas original nega ja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Uzeo Hajduka, ostalo ce postati povijest Nisi fora,sada te ne mogu zajebavat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 napatio se covjek pa sada moze uzivati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ja sam zakoracio u 6 sezonu, jer neko stigao dalje od mene ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 jel igra ko na forumu s nekom updateom? ...meni puno bugova ima ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Igram ja sa najnovijim. Nije idealno, ali dosta manje bugova nego na 13.1.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 http://www.dodaj.rs/f/2f/cR/19giWkNe/marko-aleksic-news-inbox.png Sad ce biti puno lakse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Iskrene cestitke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Prince Boateng Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Kako vam se čini online igranje? Neki mi kažu da ide dosta sporo i da treba jako puno vremena, točnije, oko sat i pol za dvije utakmice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Taj mora da ima pentijum 1 komp, kada priča takve gluposti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Online igranje je perfektno, kao kad igras sam. Pre nisam imao zelju da online ligu, a sada razmisljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Ma online mi brže ide nego offline jer je u classicu..predobro je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Uzet mali predah od igre,gdje god dođem isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts