DraganR Posted November 2, 2012 Author Share Posted November 2, 2012 demo se vise nemoze igrati pravi ciganluk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Meni nekako i nije zao sto se ne moze igrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted November 2, 2012 Author Share Posted November 2, 2012 mislio sam da igram dok neskupim pare pa da kupim za jedno mjesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Ne bi SI bio SI kada ne bi nesto ovako uradio. Ko ih sisa, cekaj narodnjake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted November 2, 2012 Author Share Posted November 2, 2012 tako ce i da bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 meni radi demo samo ga skida svaki put iznova samo brže nego prvi put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted November 2, 2012 Author Share Posted November 2, 2012 ja igrao veceras sa partizanom prodjem grupnu fazu life sampiona kad ono than you for playing FM13 demo pre order bla bla bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soja Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Me mogu nać novu opciju da pošaljem igrače u trening kamp prije početka sezone, pa dal mi može ko reć di se to nalazi?? hvala Admin komentar: nemoj da "farbas" postove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 *kao da se nikada nista nije desilo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salle.Mld Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Ja imam ovaj novi FM 2013 i ima ovih novis stvari koje mi se svidjaju, samo jos nisam skontao koja je fora sa porezima na plate igraca? Sta ce to u igri? Msm bavimo se fudbalom Inace stalno, ali stalno igram sa Partizanom Nikada neki drugi klub nisam uzeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 (edited) Ja imam ovaj novi FM 2013 i ima ovih novis stvari koje mi se svidjaju, samo jos nisam skontao koja je fora sa porezima na plate igraca? Sta ce to u igri? Msm bavimo se fudbalom Inace stalno, ali stalno igram sa Partizanom Nikada neki drugi klub nisam uzeo to je još jedan korak ka realnijoj igri. porez postoji u stvarnosti, evo sad je ubačen i u fm, kako bi igra bila realnija. sad je teže, jer kad nudiš plaću igraču moraš gledat i koliko će mu ostat kad mu se odbije porez Edited November 14, 2012 by CASILLAS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Mislim da je Tić pitao jeli ima kao i prije treninzi ono da mi možemo napraviti...Ako se ne varam nema ili ja nisam skužio gdje je to,ako postoji,a netko zna gdje je neka kaže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrije Aleksic Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Dakle, nikad nisam ni zeleo da uzmem original do ovog izdanja, hteo sam i pre bete da uzmem pre order, ali nisam bio odlucan, a i necu da cimam caleta da kupujem online. pricao sam sa stranicom na fbooku i kazu da moze uzeti fm 2013 original, i da preko steama, ortak i ja igramo na istom, jedan na off jedan na online modu. sad ja bih hteo da platim u kesu nekako, u beogradu, a da mozemo obojica igrati. pozdrav i hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 E sada kupiti u nekoj trgovini ne znam gdje ima.Najbolje ti je preko interneta kupiti,točnije Steama.Nađi nekog frenda koji ima karticu i riješite to ili ako već nećeš ćaću pitat,pitaj majku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Dakle, nikad nisam ni zeleo da uzmem original do ovog izdanja, hteo sam i pre bete da uzmem pre order, ali nisam bio odlucan, a i necu da cimam caleta da kupujem online. pricao sam sa stranicom na fbooku i kazu da moze uzeti fm 2013 original, i da preko steama, ortak i ja igramo na istom, jedan na off jedan na online modu. sad ja bih hteo da platim u kesu nekako, u beogradu, a da mozemo obojica igrati. pozdrav i hvala!Pričao sam sa tobom na fejsu,ja vjerujem da ima dosta ljudi koji bi podijelili,a da su iz Beograda,probaj se predstaviti na forumu gdje imaš posebnu temu i uz predstavljanje tamo pitati nekoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrije Aleksic Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 koja je to posebna tema za to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 http://www.fm-balkan.com/forum/forum/49-predstavite-se/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 pošto mi je Dino rekao da kazem ovdje, imam problem sa motivacijom igrača napocetku utakmice, skoro svaku tekmu gubim od početka i onda okrenem na poluvremenu..ima ko kakav savjet? za TT koristim napocetku calm for fans ili impress me.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Klub,sezona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Dinamo, četvrta sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Problem koliko sam primjetio kada se jednom zacrveni,tj pogriješiš,vrlo se teško izvući. Preporučio bi ti da kreneš sa početkom pa tek kada dobiju tvoje povjerenje onda tek agresivno,znači od pas- do agresivnosti.Calm nije meni barem urodilo nikada ništa puno,a pogotovo for the fans,možda jedino u jačim utakmicama kada treba,ne možeš protiv Cibalie to im reći.. Vrlo važno su ti i oni posebni motivajski govori,kada kažeš recimo obrani,"očekujem puno od vas".. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De facto Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Bi li mi neko uplodao save s BiH ligom, bio bi mu jako zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 ovako zanima me u fm13 razlika izmedju online i ofline igranja jel ima koja razlika posto ja cu imat igricu kroz par sati al ja sam ofline? a dogovoreno je da kad iazde novi patch ja idem opet online da mi se to skine jel to uredu posto sam ja amater za te stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 neznam jesam te shvatio,ali cu probati odgovoriti..preko originala dok si online,steam ti biljezi achivmente (postignuca), kolko sati provodis i tako to..+ kada izadje patch,on ga sam updatea..a ukoliko igras offline, te stvari nemas..znaci nema neku veliku razliku online i offline igranje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 ovako zanima me u fm13 razlika izmedju online i ofline igranja jel ima koja razlika posto ja cu imat igricu kroz par sati al ja sam ofline? a dogovoreno je da kad iazde novi patch ja idem opet online da mi se to skine jel to uredu posto sam ja amater za te stvariOnline bilježi to što je Luka rekao,+ može igrati online,u offline ne. Za patchevi se samo zamjenite tih par minuta dok se ne skine obojica,i vratite se. Znači samo ne možete igrati online zajedno. Bi li mi neko uplodao save s BiH ligom, bio bi mu jako zahvalan. Potraži u Research kutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts