Ventus Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Sutra u toku dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Odlicno! Brze nego sto sam ocekivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Hitno! Hitno! Jel zna neko ako mozda ima negde da se skinu Srpske Lige za FM 13 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Čini mi se da imam fullhttp://i1212.photobucket.com/albums/cc447/pato007rossoner/2012-11-01_00002.jpg FUCK YOU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Hitno! Hitno! Jel zna neko ako mozda ima negde da se skinu Srpske Lige za FM 13 ? Diš prije. Nije igra još izašla. Imaš samo za demo dodane lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Hitno! Hitno! Jel zna neko ako mozda ima negde da se skinu Srpske Lige za FM 13 ? Kaj nece vec biti u full verziji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 On vjerovatno misli na niže lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Da, mislim na Srpsku Ligu Beograd,Vojvodina,Zapad i Istok, a ne smeta mi ako budu stavili i jos nize zonske lige...Za sada imam skinut Logopack kao i Facepack, cekam sada i megapack od dresova to me ne brine jer se to moze i posle ubaciti u igru, dok nize lige mogu jedino da krenem ispocetka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Evo iskreno da vam kazem odakle mi pare za Manager , jednostavno resenje , kladionica, u nedelju dana me je usralo iskreno da dobijem 3 tikita i to jedan 3 soma , drugi 2 soma i treci isto 3 soma , i eto ukupno 8 soma , kupio manager i ostalo pare za trosenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Biti će kroz par dana,tjedana na forumu sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Dino, jel znas mozda ko pravi te lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Research tim našeg foruma bi to trebao raditi,nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Ae, ako mozes da ih zamolis da sto pre urade, preterujem ali bih voleo da bude sutra omoguceno za skidanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Pretjerujes Kada ReSearch tim nabavi editor, tada ce biti i gotovo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soja Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Jel igra ko sa Cityem možda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Momci,posle kolko mogu ocekivat znate vec sta...imal ko kakvih informacija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Ne znam,ali znam gdje to ne možeš očekivati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Jel igra ko sa Cityem možda? Igrao sam ja odmah. Prvi load je sa njima, kao veliki navijač tog kluba, morao sam njih prvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 iiiii idemoooo 25% jos 75% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Upravo krenuo downloadSretan sam ko malo dijete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 4h mi se skida,40,1% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soja Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Igrao sam ja odmah. Prvi load je sa njima, kao veliki navijač tog kluba, morao sam njih prvo. Jesi kupio / prodao koga?? Koju taktiku koristis??I ja sam veliki fan citya tak da cu obavezno s njima igrat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 4h mi se skida,40,1% Kod mene već par dana 0 posto .. Budi sretan pa makar išlo pola kb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Jesi kupio / prodao koga??Koju taktiku koristis??I ja sam veliki fan citya tak da cu obavezno s njima igrat.. Kupio Isca, Fellainia,Subotića. Nisam nikoga prodavao, brzo sam i prekinuo pošto mi se ne sviđa baš demo.Taktiku sam koristio 4-2-3-1, bila je sasvim solidna, ali kažem bilo je teško za igru totalno je čudana demo verzija.Nadam se da ću uskoro imati FM, pa početi nešto uzbudljivije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 @soja Igrao sam i ja sa Manchester City-em, ali u 12ici, koristio sam taktiku 4-1-2-2-1, kupio sam Fellainija,Islu i Sirigu-a (golmana), prodao sam samo Lescott-a posto je bio ocajan, inace oduvek igram sa Zvezdom, ovo mi je bilo malo dosadno pa uzeo jaci klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts