Filkaja™ Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 mocno :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 Novi video blog (Match Engine 2) http://www.youtube.com/watch?v=Qt1ETVfxzIc&feature=youtu.be 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 evo ako neko zeli da slusa podcast.Vec su dva izasla The Football Manager Podcast is back! It's back! The only podcast that keeps one eye on the pitch and the other on the dugout. Caretaker presenter Neil Cole and FM supremo Miles Jacobson are joined by QPR and Spurs legend Clive Wilson and the acclaimed football writer Jonathan Wilson (no relation) for a look back at the transfer window winners and losers, the rising influence of tax on the transfer market and the post-Olympics 'passion drop'. All of this and some exclusive news on Football Manager 2013 too. Subscribe to the podcast on iTunes by clicking here or to the RSS feed by clicking here. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 jos da o editoru izbace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Nadam se da ce biti nesto o editoru. To mi je najvaznije i jedva cekam da vidim da li ce editor malo napredovati u ovoj novoj verziji FM-a. Jel neko zna koji ce biti sledeci vidio blog, tj. o cemu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Ovdje se govori o novom clanu osoblja - direktoru fudbala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brankokg Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Pozdrav svimaJa sam veliki ljubitelj FM-a,ali ga vec duze vreme neigram zbog slabog kompa (256mb ram,1,8mhz ili kako vec ide oznaka i graficka od 64mb - u nastavku teksta KANTA )poslednja verzija koju sam igaro je onaj iz 2008 (FM 2009) i komp mi se mnogo mucio sa njim,zbog toga sam prestao da ga igram.sada imam u planu da uzmem neki osrednji lap top (zbog prenosivosti a i koji ima dovoljnu konfiguraciju za FM 13) ili jako kuciste za koje nemoram da brinem u naredne 2 godine (sto se tice igrica)citao sam na netu a i cuo od drugara za neke promene u igrici,ono sto me interesuje a trazim odgovor od vas je :1.dali i dalje ako npr vodis zvezdu ili partizan i doguras do 1/4 lige sampiona ili lige evrope (zaradis dosta para za nase uslove) i dalje si "dzungla" za strane igrace sto se transfera tice.secam se da kad sam igrao sa zvezdom i prodjem grupe lige sampiona i pokusam da dovedem Ljuboju i dam mu nenormalnu platu cak i on nece da dodje a kamoli neki slobodni igraci (luke sto je igrao za majorku i ajax posle,ili stefana apiju itd itd)dize li se rejting takvim klubovima i ligama,ili samo dobiju vise mesta u evropskim takmicenjima ?2.video sam nesto u vezi agenta,prvo kontaktiras agenta pa tek onda mozes da pokusas transfer i tako nesto ili je isto kao pre ?3.dali posle sezonu-dve uspesnog vodjenja neke ekipe menadzer dobija ponudu drugih ekipa da ih preuzme ili sam mora da ide na ono APPLY FOR JOB ako neki tim ostane bez menadzerajos nesto me interesuje kod ovog novog menadzerabice kao neki brz menadzer koji se zavrsava za par sati,ovaj standradni i kao neki celendzi(zadatci)dali ce ti celendzi biti u sklopu ovo standardnog ili kako vec ?ja sam vec isplanirao koje cu timove da uzmem,pre svega viljareal da ga vratim u primeru,notingem forest da ga vratim na staze stare slave ili portsmaut iz 3.ligei mozda radnicki kg (u zavisnosti od njihovog budzeta,nebih da se mucim ako mi daju 50 000 za kupovinu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 New staff roles http://www.youtube.com/watch?v=mwwamcfmhqE&feature=youtu.be 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Savršeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Pozdrav svimaJa sam veliki ljubitelj FM-a,ali ga vec duze vreme neigram zbog slabog kompa (256mb ram,1,8mhz ili kako vec ide oznaka i graficka od 64mb - u nastavku teksta KANTA )poslednja verzija koju sam igaro je onaj iz 2008 (FM 2009) i komp mi se mnogo mucio sa njim,zbog toga sam prestao da ga igram.sada imam u planu da uzmem neki osrednji lap top (zbog prenosivosti a i koji ima dovoljnu konfiguraciju za FM 13) ili jako kuciste za koje nemoram da brinem u naredne 2 godine (sto se tice igrica)citao sam na netu a i cuo od drugara za neke promene u igrici,ono sto me interesuje a trazim odgovor od vas je :1.dali i dalje ako npr vodis zvezdu ili partizan i doguras do 1/4 lige sampiona ili lige evrope (zaradis dosta para za nase uslove) i dalje si "dzungla" za strane igrace sto se transfera tice.secam se da kad sam igrao sa zvezdom i prodjem grupe lige sampiona i pokusam da dovedem Ljuboju i dam mu nenormalnu platu cak i on nece da dodje a kamoli neki slobodni igraci (luke sto je igrao za majorku i ajax posle,ili stefana apiju itd itd)dize li se rejting takvim klubovima i ligama,ili samo dobiju vise mesta u evropskim takmicenjima ?2.video sam nesto u vezi agenta,prvo kontaktiras agenta pa tek onda mozes da pokusas transfer i tako nesto ili je isto kao pre ?3.dali posle sezonu-dve uspesnog vodjenja neke ekipe menadzer dobija ponudu drugih ekipa da ih preuzme ili sam mora da ide na ono APPLY FOR JOB ako neki tim ostane bez menadzerajos nesto me interesuje kod ovog novog menadzerabice kao neki brz menadzer koji se zavrsava za par sati,ovaj standradni i kao neki celendzi(zadatci)dali ce ti celendzi biti u sklopu ovo standardnog ili kako vec ?ja sam vec isplanirao koje cu timove da uzmem,pre svega viljareal da ga vratim u primeru,notingem forest da ga vratim na staze stare slave ili portsmaut iz 3.ligei mozda radnicki kg (u zavisnosti od njihovog budzeta,nebih da se mucim ako mi daju 50 000 za kupovinu)1.Za nase uslove zaradis dosta para,evo primer dodjes do 1/4 finale LS-a dobijes nekih 5-6 miliona za ucestvovanje i valjda oko 15-20 za TV prihode.Takodje reputacija ti se povecava ako doguras do 1/4 finale,ali ni to ne znaci da ce neki igraci preci u tvoj klub,ali nije isto kao pre.Dize se rejting ligi,kod mene kad sam igrao sa LFC u fm2012 u sezoni 2014/2015 Rad i Vosa su igrali LS(grupe)...2.Mozes da dovodis igraca,ne moras da kontaktujes igraca,posaljes ponudu,i onda ne pregovaras sa igracem vec licno za njegovim agentom,i ako agent prihvati ponudu igrac ce doci,znaci isto je kao pre...3.Ti mozes da odes gde oces,ja kada sam usao u prvu ligu sa Notengenom u 2012,pljustale su ponude od klubova kao bayern,newcastle itd itd,za Real,Barcu,City,United i te ces sam morati da se prijavis,ali teze ce prihvatiti tvoju ponudu...4.Imas Challenge mode:Znaci izaberes izazov i igras,kad zavrsis izazov ne znam dal je gotov save ili mozes jos da igras.Imas:Standradni mode igras normalno i sve to..Imas:Classic mode,gde ti sezonu zavrsis za 3-4 sata,to nema svrhe igrati,ali moze biti zanimljivo... Ako sam negde pogresio nek me neko ispravi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Neka, te stvari obozavam da radim pa tako da mi za oni nece biti potrebni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Previse smaraju sa ovim novim opcijama,dajte nesto za editor i stavite da postoji vlasnik kluba i predsednik...Velika je razlika,posao vlasnika je da ulaze pare,a predsednika da omoguci finansije pomocu sponzora,ovoga onoga..Primer...City,Anzhi,PSG,Malaga,Dinamo,Chelsea svi oni imaju vlasnike koji ulazu,a na primer Barcelona,Zvezda,Real imaju predsednike koji se biraju preko skupstine kluba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Što je onda Maminjo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Ne znam tacno za njega,ako mislis na Mamica,a vrv mislis,ali ja mislim da je on vlasnik kluba,ali nisam siguran....Zato je bilo prica Beckham kupuje Malagu ovo ono,a niko ne moze da kupi Zvezdu zato sto smo izglasali da budemo organizovani kao Barca i Real,a ne da budemo privatizovani.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Što je onda Maminjo?Izvršni predsjednik biran od izvršnog/nadzornog odbora. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Teorijski. Već vidim sastav Dinama u 13-tki. Kelava- u budućnosti MalenicaVida-Tonel-Simunić-Vrsaljko Gorupec-Šimunović-Lešković-Aleksić Boras/Tomečak/Carrasco Brozović Kovačić Pavičić Mrzljak-Ademi Pavičić/Čulina/Perošević Halilović Kramarić/Ivančić/Oršić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Video Blog : Trainings http://www.youtube.com/watch?v=hWcmDIbC0wI&feature=player_embedded 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Ovo je dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 jel je legalno kupiti managera za 30 funti i s nekim dijeliti? znaci jedan moze online igrati,a ostali ne..jer to bi bilo onda dosta jeftinije..ako je,jel ima neka dobra duša koja je zainteresirana za to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Mozes samo ne mozete u isto vreme biti online na steamu.Tacnije samo jedan moze biti online ovaj drugi da bude uvek u offline modu.Sada nzm da li je legalno ili nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 biti ce ovo extra manager super stvar moci cemo da biramo gdje da imamo pipreme ljeti i zimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 jel je legalno kupiti managera za 30 funti i s nekim dijeliti? znaci jedan moze online igrati,a ostali ne..jer to bi bilo onda dosta jeftinije..ako je,jel ima neka dobra duša koja je zainteresirana za to?Pa sad legalno i nije toliko ali slobodno to radi. Neće ti niko zameriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey'Blanc Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Nezz što al meni uvijek sve isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted September 20, 2012 Author Share Posted September 20, 2012 Video blog : Competition updates http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IBSleFVBXC4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts