Filkaja™ Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Ovde mozete napisati gde volite da idete na turneju sa vasim klubom i sa kojim klubovima volite da igrate pripremne meceve? Ja npr. volim da idem u gruziju,jermeniju,skotsku ... a da igram sa inter bakuom,pyunikom,aberdinom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Bosna i Hercegovina - Zrinjski,Velez Siroki Brijeg kako bude ludo kad odem sa Čelzijem tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Često idem u Ameriku i Australiju,a ako je manji klub u pitanju koji nema love onda po Europi u manje države tipa Škotska ili Irska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Momci,izgleda da vama treba upozorenje,svaki dan se druga tema otvara bez pitanja?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted July 8, 2012 Author Share Posted July 8, 2012 pa ja mislim da je tema skroz ok,i drugi otvaraju bez pitanja pa se komentarise bez problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Idem tamo gdje asistent zakaže. ;D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hes Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Tema je totalno debilna i apsulutno bespotrebna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 pa ja mislim da je tema skroz ok,i drugi otvaraju bez pitanja pa se komentarise bez problemaDrugi puta traži dopuštenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted July 8, 2012 Author Share Posted July 8, 2012 ok nema problema,al bolje je da ste napisali neki komentar vezano zatemu nego odmah da raspalite kao hes ,bruka al ajde 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Slažem se. Ja mislim da je tema itekako korisna. Uglavnom igram sa voljenim Partizanom, a na turneje često volim da svratim u SAD, Emirate ili Tursku. Nekako mi je najbolje da se pripremam protiv timova iz tih zemalja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ima li neki razlog zasto volis igrat protiv tih timova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 Ima li neki razlog zasto volis igrat protiv tih timova? koga to pitas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Sve ovisi s kojim timom igram ako igram s nekim koji je pun para onda mi je svejedno ali ako igram s nekim kojim treba novaca onda kobiniram i idem tamo gdje cu ja izvuci najvise pretezno u Australiju,Japan i Koreju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 ja s hajdukom ili dinamom ovisi koga vodim, idem stalno u međugorje nebil mi se ukazala evropa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_House Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ima li neki razlog zasto volis igrat protiv tih timova? U SAD zbog para. U Emirate jer tamo se Partizan i najčešće zimi priprema, a u Tursku jer se u Antaliji priprema u stvarnosti veliki broj ekipa sa ovih prostora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 ček de mi objasnite ness...ako odem s ekipom u SAD mogu dobiti pare za utakmice prijateljske.jel to vazi i za ekipu iz 2-3 lige..i jel se kad se dogovara utakmica sredjuje koliko cu dobiti para ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Kada ideš kod nekog onda ti oni plate što si došao,a ako si domaćin onda ti se sve to pretvara u novce od prodanih karata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 ček de mi objasnite ness...ako odem s ekipom u SAD mogu dobiti pare za utakmice prijateljske.jel to vazi i za ekipu iz 2-3 lige..i jel se kad se dogovara utakmica sredjuje koliko cu dobiti para ili?Kad igraš 2. ili 3. ligu velika je vjerojatnost da te uprava neće pustit jer je destinacija predaleka. Nisu samo niželigaši problem, meni nisu dali u Apoelu i Penarolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ja ih obavezno vodim u Amsterdam. Kurabe i vutra je idealna kombinacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Moje omiljene destinacije: Iran (Persepolis), Australija, Kina, Peru, Austrija, Finska, Egipt, Turska. Letne pripreme na hladu, zimske na suncu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts