jolekns Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Cao drugari je l' bi mogao neko da mi pojasni samo kako bih promenio rezoluciju u FM11? Ja sam pokusao da je promenim medjutim nije odgovarala mom monitoru i samo me izbaci iz menadzera, ja sam pokusao da ga izbrisem i ponovo instaliram medjutim izbacuje mi da monitor ne podrzava tu rezoluciju... Znaci ne znam nacin kako bih usao u igricu i zamenio prokletu rezoluciju.. Ako neko moze da mi pomogne neka se javi!! http://www.serbian-fm.net/images/smiles/icon_sad.gif ( , Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 ides na prefenrences pa na prozorcic display i gore u levom uglu imas ponudjene rezolucije i imas default rezoliciju koja automatski prilagodjava rezoluciju tvog monitora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolekns Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 (edited) Ne, nisi me razumeo ja sam vec pokusao da promenim rezoluciju jer kad sam ga instalirao ova prva mi nije valjalja i ja sam je promenio i izbacilo me iz igrice i sad kad hocu da udjem u nju monitor mi se ugasi kao... Edit: tj. izbaci mi POWER SAVING MODE i prestane da radi Edited July 3, 2012 by jolekns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sema^ Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Pa zašto ne igraš na window mod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Nekuzite sto covjek hoce reci,znaci zadnji put kada je isao mijenjati rezoliciju ga je izbacilo iz igre te vise nemoze uci u FM on zeli promjeniti rezolicuj bez toga da ude u Fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts