Vrag Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Dakle, interesuje me vaše mišljenje o tome koja kombinacija napadača je najubojitija kada igrate sa dva napadača a šta je najbolje kada imate jednog napadača. Meni se čini da je za dva napadača najbolje kada je jedan naprimer DLF, a drugi Poacher ili Target Man, ali ipak nisam siguran, dok uopšte nemam ideju šta je najbolje kada igram sa samo jednim špicem. PS. Nisam nigde našao ovakvu temu. Ukoliko moderatori ipak nadju neka obrišu ovu slobodno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Da,DLF kao povuceni napdac ili trequarista,drugi poacher,to odlicno djeluje,ili poacher + target man,cak i dva poachera,sa mjenjanjem pozicija. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 2, 2012 Author Share Posted July 2, 2012 A sa jednim napadačem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Ja furam DLF i Poachera, i prolazi vrlo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Poacher u najcescim situacijama,ali to dosta ovisi i o obrani,dal je visoka i spora,ili je niska i brza,cak i trequartista ako mislite igrate sa "sest" veznjaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Pošto uglavnom igram sa slabijim ekipama (usled nedostatka kvalitetnih napadača) koristim samo jednog špica poacher. Uglavnom gledam da je brz i da ima dobru završnicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Slažem se sa Bokijem. Pošto igram obavezno sa krilima, onda imam samo jednog napadača obično mu stavljam da je poacher, naravno onom kome to odgovara. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Kovačević Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 da li je zgodno igrati sa dva krila koja su support i dva napadaca koja su target man + poacher ..... ili da stavim da oba budu poacher sad trenutno ovdim real madrid koancno sam doso kod njih na klupu imam za napadce benzemu, higuain..... ako nevalja ovo sto sam ja dao priemr nek mi neko da bolji.... kako da ih postavim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Dobro je,poacheri uvijek se dobro slažu,a sa krilima ćeš više profitirati ako su na support,jer ćeš imati bar podršku u obliku prve linije obrane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ne slazu se role igracima tako da se gleda kako ce koja rolu kojoj stajati vec treba gledati dali rola pristaje igracu kojem si je dao Ja bih se u Realu cak odlucio koristit krila na attack jer dok za napadace sam odluci prilagodi rolu napadacu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Kod opcije sa jednim napadačem sve zavisi od taktike i ostatka ekipe,ali preferirav Poachera i Complete forwarda,a kod dvojca DLF + Poacher ili TM + Poacher... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar96 Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Uglavnom igram sa 2 napadača i do sada mi su se najbolje pokazale kombinacije:trequarista-Tm i poacher-TM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Ukoliko ste otkrili role koji super idu zajedno u novom FM-u,podijelite to sa nama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 advanced forward i deep lying forward se takodje dobro slazu, pogotovo kod engleskih timova (lambert i rodriguez, berbatov i rodallega, holt i jackson, cisse i zamora...), ja inace igram s krilima i jednim napadacem koji je inace poacher ili complete forward, a kad igram s dva napadaca, onda complete forward i poacher ili, kako vec rekoh, advanced forward i deep lying forward 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 kad se igra sa dva napadača najbolja solucija je obojici napadača staviti rolu poacher i u PI im naredit da mjenjaju mjesta. tada siluju sve redom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 ja igram sa dva poachera i predobro surađuju posebno puno asistiraju jedan drugom tako da logički onda puno i zabijaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 to jos nisam probao, ali definitivno hocu... nije mi padalo na pamet sa dvije iste role da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Sta mislite kako se slazu trakerista i AF kad igram sa 2 napadaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ja obožavam igrati sa AFom, bilo kada i bilo gdje...On mi čak dobro funkcionira sa Poacherom pa i TMom, a sigurno je da bi dobro išlo i kod Treqartiste, ali ako imaš mogućnost za Poachera bilo bi bolje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Moglo bi moci, stavis da je trekvartista playmaker, a AF tman. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Malo da im istreniram 4-4-2 tokom zimske pauze sa tim rolama cu da pokusam. Mozda cak i poacher, probacu na par utakmica razne varijante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Slicno je igrao Man Utd sa Ronney i Chicharitom, Tr i poacher. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Kad igram s jednim napadačem rola je u pravilu advanced forward. Poacher je odsječen kad je sam u napadu. Kad s 2 napadača igram najčešće koristim poachera, a drugi može biti bilo koja rola, ovisi mnogo toga. Samo trequaristu izbjegavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 u zadnje vrijeme mnogo forsiram advanced forwarda i vise sam zadovoljan nego sa bilo kojom drugom rolom sto sam koristio... poacher i target man su old school i ne mozes s tim promasiti, ali advanced se uklapa sa poacherom, deep lyingom i vise ga ne izostavljam u bilo kojoj taktici... sa dva napadaca volim imati razliku u mentalitetu, da je jedan defanzivniji od drugog, da se ne guzvaju i da ne idu na iste lopte, to bi haos bio, ne bi sastavio 10 golova u sezoni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Kada igram sa dva napadača i kada je jedan od njih poacher, koju je najbolja da ima drugi? Do sada sam praktikovao trequartistu i poachera, da li ima bolja opcija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts